אודות זוזוברה

בר אטריות אסיאתי על פי תפיסה קולינארית של השף אבי קונפורטי, בהשראת מודלים מסורתיים הרווחים במזרח הרחוק יותר ממאתיים שנה וטכנולוגיית מטבח של המילניום החדש.

מתחילים –

בשולחן החברתי הארוך, נלקחות הזמנות מזון ומשקה בו זמנית .התפריט מכיל מנות  קרות, מנות חמות,  מנות גדולות וקינוחים.

איך הזמנתכם נלקחת –

צוות המלצרים מקיש את הזמנתכם למסופון  כף יד המעביר אותה דרך גלי רדיו   לתחנה המתאימה במטבח ובבר, שם מתחילים להכינה. ברגע שהמזון או השתייה מוכנים הם מוגשים מידית.

מטבח המסעדה –

מבוסס על אטריות שונות. בנוסף אנו מציעים תוספות של מנות קטנות מאכלי אורז וקינוחים.
זוזוברה מציעה אטריות טריות מסוגים שונים המיוצרות במסעדה על בסיס יומי וכן אטריות מיובאות. ראמן או לומיין הן אטריות סיניות המוגשות במרק עם סוגים שונים של תוספות או מוקפצות בווק. זוזוברה מתמחה גם באטריות מדגנים ושורשים שונים כגון אטריות קמח אורז וייטנאמיות הנקראות "פו", אטריות קמח אורז תאילנדיות הנקראות "ג'אנטבון", אטריות קמח כוסמת יפניות הנקראות " סובה " בנוסף, יש מספר מאכלי אורז כאלטרנטיבה למנות האטריות.